mąka żytnia 70%,
mąka pszenna 30%
mąka orkiszowa 90%,
mąka pszenna 10%
mąka pszenna 80%,
mąka żytnia 20%
mąka pszenna 97%,
kwas żytni 3%
mąka pszenna 80%, mąka żytnia 20%,
nasiona słonecznika, sezamu, siemię lniane, chia
mąka żytnia 80%, pszenna 20%,
nasiona słonecznika
mąka żytnia 90%, pszenna 10%,
przyprawy: kolendra, kmin, koper włoski
nasiona siemienia lnianego w całości
wykiełkowane ziarno żyta 80%, mąka żytnia 20%,
mix mąki orkiszowej,
graham o niskim indeksie glikemicznym,
nasiona słonecznika,
(chleb o małej zawartości cukru dla cukrzyków, duża ilość białka)
mąka żytnia 100%
pszenna,
na kwasie pszennym
na bazie kwasu pszennego,
z dodatkiem kaszy manny
100% pszenna,
z mieszanką ziaren
z nasionami chia
mąka żytnia 50%,
mąka pszenna 50%
100% pszenny,
pszenna
ciasto drożdżowe,
z kruszonką / z makiem
rodzynki
ciasto drożdżowe
różne dodatki:
pomidorki cherry, jalapeno,
suszone pomidory, karczochy,
oliwki
mak
ciasto na bazie kwasu pszennego,
ser gouda